Stacioni i Parkut është sistemi që mbledh të dhënat unike dhe të sakta të çdo koshereje, i përpunon ato dhe i dërgon në kompjuterin ose celularin e bletarit. Ky stacion informacioni do të jetë aktiv gjatë gjithë kohës. Për t’u siguruar që ai punon pavarësisht nga zona ku ndodhet parku, ky sistem do të furnizohet me energji nga panelet fotovoltaike, të cilat janë edhe ekologjike.

Përveç prodhimit të energjisë për ngarkimin e baterive elektrike dhe mbledhjen e të dhënave nga kosheret, Stacioni i Parkut është i pajisur gjithashtu me sisteme sigurie me sinjal alarmi në rast ndërhyrjesh.

 

Abonohu për lajmet javore
Na Ndiqni