Koshere.al

Ne sjellim teknologjinë më të avancuar për kujdesin dhe zhvillimin e bletarisë. Dixhitalizimi i proceseve të bletarisë, jo vetëm lehtëson sipërmarrësin, por edhe ndihmon në maksimizimin e prodhimit.

Orari

E henë: 9:00 – 19:00
E martë: 9:00 – 19:00
E mërkurë: 9:00 – 19:00
E enjte: 9:00 – 19:00
E premte: 9:00 – 19:00
E shtunë: 11:00 – 16:00
E dielë: Mbyllur

    Abonohu për lajmet javore
    Na Ndiqni